Mellanmålmuffins med hallon, kokos, citron och kanel

Ingredienser: 

1 dl havregryn

3/4 dl kokosmjöl

1 tsk bakpulver

1 1/2 msk kanel

2 bananer

saften ur 2 citroner

1 ägg

3-4 ägg till eller 2 dl äggvita

1 dl kvarg

2 1/2 dl hallon

1/2 dl hackade valnötter

Tillagning: 

1. Blanda ihop allt utom hallon och valnötter. Mixa till en jämn smet. Smaka av.

2. Rör försiktigt i hallon och valnötter (gott om hallonen förblir så hela som möjligt i smeten).

3. Fördela smeten i muffinsformar (gärna silikonformar så att inte smeten fastnar).

4. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 25 min.

5. Ta ut och låt svalna. Frys in de muffinsar som du inte tror att du kommer att äta inom de närmsta dygnen!